Viva Skin Clinic tilbyr klassisk og medisinsk hudpleie.

Vi er spesialist på injeksjonsbehandlinger med lang og bred erfaring. Vi tilbyr også hudpleie av høy kvalitet, både salongbehandlinger blant annet i form av ulike peelinger, vippeløft og hårfjerning.

Bestill time
Velkommen til oss

Vi fører merkene Elixir Cosmecuticals, Teoxane & Dr Schrammek. Disse hudpleie seriene er utarbeidet av hudleger og garanterer hudforbedring. Ønsker du råd og veiledning om våre behandlinger book gjerne en time til gratis konsultasjon eller gratis hudanalyse.

Våre behandlere

Liv Alice Madsen
Gründer/Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Liv Alice er utdannet sykepleier og videreutdannet i kosmetisk dermatologi. Hun er sertifisert injeksjonsbehandler, og har nådd ekspert nivå med en rekke kurs og erfaring. Hun har jobbet som kosmetisk sykepleier siden år 2014 og er gründer av Viva Skin Clinic. Hun tilbyr behandlinger med fillere, btx og medisinsk hudpleie. Hennes lidenskap er å skape en forskjell, men med et naturlig preg. Liv Alice er behagelig og imøtekommende som person, og er en populær behandler hos oss.

Marielle D. Brodwall
Medeier/ Kosmetisk sykepleier

Marielle er utdannet sykepleier og sertifisert injeksjonsbehandler. Marielle har vært i Viva fra starten av, og har oppnådd bredspektret kunnskap ved kursing hos ulike leverandører, og med det sitter på en stor forståelse for faget. Marielle er kjent for å være nøye, og vil alltid ha sluttresultatet i fokus. Hun er opptatt av å skape realistiske forventninger gjennom å tilegne kunder kunnskap. Hun er empatisk med et glimt i øyet og skaper god relasjon med alle hun møter.

Bertine Vågenes
Daglig leder / Hudterapeut

Bertine er utdannet hudterapeut ved Tone Lise Akademiet og har gjennom en rekke kurs hos blant annet Dr.Schrammek og Elixir oppnådd et bredt spekter av kunnskap og erfaring. Bertines store lidenskap er hud i balanse og resultatorientert hudpleie. Hennes favorittbehandling er Green Peel og resultatene den gir er enestående. I tillegg til hudbehandlinger utfører Bertine vippeløft og brynsbehandlinger og er nøye ut i fingertuppene. Bertine er en hyggelig og imøtekommende behandler med kunden i fokus.

Hege Næss Heimark
Kosmetisk Sykepleier

Hege er utdannet sykepleier og sertifisert i injeksjonsbehandlinger og medisinsk hudpleie. Hun har øye for detaljer, og er opptatt av helhetlig resultat. Du vil føle deg trygg hos henne, en stødig behandler med rik erfaring. Hun er behagelig å være rundt, har god tilstedeværelse og er en populær behandler i Viva.

Benedicte Petrine Kubon
Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Benedicte er utdannet sykepleier og har videreutdannelse fra Senzie Akademi i kosmetisk sykepleie, og videreutdannelse innen hud/sår. Hun har også fullført en rekke kurs i injeksjonsbehandlinger. Hun tilbyr behandlinger med fillere og b.tox. Som person er hun en super hyggelig sykepleier, som er nøyaktig og flink. Hun er opptatt av at du som kunde skal være fornøyd, og med det følger hun sine kunder tett opp mtp trivsel og sikkerhet.

Martine Olsnes Ness
Hudterapeut

Martine ble ferdig utdannet ved Frisør og Hudpleieinstituttet og har siden det fullført en rekke kursing og sertifiseringer av store aktører i bransjen. Hun er en erfaren og dyktig hudpleier med bred kunnskap og med 5 års erfaring i faget er du i de rette hender. Hun er behagelig og skaper en trivelig atmosfære.

Ansvarlig lege
For Viva Skin Clinic

Vi i Viva Skin Clinic er opptatt av sikkerhet, og sammen med vår ansvarlige lege skaper vi en trygg arbeidsplass både for oss og våre kunder.

Ønsker du å jobbe hos Viva Skin Clinic?

Ønsker du å jobbe i et morsomt og utfordrende arbeidsmiljø? Send oss gjerne en åpen søknad. Stillinger som kan være aktuelle hos oss er kosmetisk sykepleier eller hud & kroppsterapaut.

Kundeklubb
Få med deg våre nyeste behandlinger, kampanjer og produkter. Du vil få gode fordeler ved å bli med i vår kundeklubb.
Takk! Din epost er registrert.
Ups! Noe ble feil.. Vennligst prøv igjen