Viva Skin Clinic tilbyr klassisk og medisinsk hudpleie.

Vi er spesialist på injeksjonsbehandlinger med lang og bred erfaring. Vi tilbyr også hudpleie av høy kvalitet, både salongbehandlinger blant annet i form av ulike peelinger, vippeløft og hårfjerning.

Bestill time
Velkommen til oss

Vi fører merkene Elixir Cosmecuticals, SkinBetter, Grande, Marc inbane, Teoxane & Dr Schrammek. Disse hudpleieseriene er utarbeidet av hudleger og garanterer hudforbedring. Ønsker du råd og veiledning om våre behandlinger book gjerne en time til gratis konsultasjon eller gratis hudanalyse.

Våre behandlere

Liv Alice Madsen
Gründer/Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Liv Alice er en høyt kvalifisert sykepleier med en lidenskap for kosmetisk dermatologi. Med en imponerende portefølje av kurs og omfattende erfaring har hun oppnådd ekspertnivå som injeksjonsbehandler. Siden 2014 har Liv Alice jobbet som kosmetisk sykepleier og har etablert seg som en anerkjent behandler i bransjen. Hun er stolt grunnlegger av Viva Skin Clinic, hvor hun tilbyr en rekke behandlinger som fillere, btx og medisinsk hudpleie. Hennes mål er å skape en forskjell, samtidig som hun oppnår et naturlig og harmonisk resultat. Liv Alice er kjent for sin behagelige og imøtekommende personlighet. Hun tar seg tid til å lytte til hver enkelt pasients behov og ønsker, og skreddersyr behandlinger som passer best for dem. Hennes evne til å skape en trygg og komfortabel atmosfære har gjort henne til en populær behandler blant våre kunder.

Marielle D. Brodwall
Medeier/ Kosmetisk sykepleier

Marielle er medeier og en erfaren injeksjonsbehandler hos Viva. Hun har vært en del av teamet siden oppstarten og har opparbeidet seg en bred kunnskap gjennom kursing hos ulike leverandører. Dette har gitt henne en omfattende forståelse for faget. Marielle er kjent for sin nøye og grundige tilnærming til behandlinger. Hun har alltid sluttresultatet i fokus og streber etter å oppnå de beste resultatene for sine kunder. Hun er opptatt av å skape realistiske forventninger og tar seg tid til å dele sin kunnskap med kundene. Dette bidrar til at kundene får en god forståelse av behandlingen og hva de kan forvente. I tillegg til sin profesjonalitet er Marielle også kjent for sin empati og sitt glimt i øyet. Hun skaper en god relasjon med alle hun møter og sørger for at kundene føler seg trygge og ivaretatt under behandlingen.

Bertine Vågenes
Hudterapeut

Bertine er en dedikert hudterapeut med en lidenskap for å skape balanse i huden og oppnå resultatorientert hudpleie. Hun har en imponerende utdannelse fra Tone Lise Akademiet, samt flere kurs hos anerkjente fagpersoner som Dr. Schrammek og Elixir. Gjennom disse kursene har hun opparbeidet seg en bred kunnskap og erfaring innenfor faget. Bertines store kjærlighet for hudpleie har nå ført henne til å utdanne seg videre som sykepleier. Hun ønsker å kunne utføre injeksjoner, slik at hun kan tilby enda mer avanserte behandlinger til sine kunder. Dette viser hennes dedikasjon og ønske om å stadig utvikle seg innenfor faget. I tillegg til hudbehandlinger, er Bertine også dyktig på vippeløft og brynsbehandlinger. Hun er nøye og grundig i sitt arbeid, og setter alltid kunden i fokus. Med sin imøtekommende og hyggelige væremåte skaper hun en behagelig atmosfære for sine kunder. Bertine er virkelig en behandler som brenner for sitt fag, og hennes store kjærlighet til hudpleie gjør at hun stadig søker nye utfordringer og muligheter for å kunne tilby det aller beste for sine kunder.

Hege Næss Heimark
Kosmetisk Sykepleier

Hege er en erfaren sykepleier som har investert tid og ressurser i å bli sertifisert behandler på Viva Skin Clinic, og hennes kunnskap og ferdigheter gjør henne til en trygg og pålitelig behandler. Hege er kjent for sitt øye for detaljer og evne til å oppnå helhetlige resultater. Hun tar seg tid til å lytte til kundens ønsker og behov, og skreddersyr behandlinger som passer perfekt til hver enkelt. Med hennes grundige tilnærming og fokus på kvalitet, kan du være sikker på at du er i gode hender hos Hege. I tillegg til hennes profesjonalitet og ekspertise, er Hege også en behagelig person å være rundt. Hun har en naturlig tilstedeværelse og evnen til å skape en avslappende atmosfære for sine kunder. Hege er virkelig en populær behandler, og hennes dedikasjon til faget gjør at hun stadig oppdaterer seg på de nyeste trendene og teknikkene innenfor injeksjonsbehandlinger og medisinsk hudpleie.

Benedicte Petrine Kubon
Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Benedicte er en dyktig sykepleier med en imponerende utdannelse og videreutdannelse innen kosmetisk sykepleie og hud/sår. Hun har spesialisert seg i injeksjonsbehandlinger og har fullført flere kurs for å kunne tilby et enormt utvalg av injeksjonsbehandling. Benedicte er ikke bare en dyktig sykepleier, men også en utrolig hyggelig person. Hun er nøye og nøyaktig i sitt arbeid, og streber alltid etter å oppnå de beste resultatene for sine kunder. Hun er opptatt av du som kunde skal være fornøyd, og følger derfor tett opp for å sikre både trivsel og sikkerhet. Hun tar seg tid til å lytte til dine ønsker og behov, og skreddersyr behandlinger som passer perfekt til deg. Benedicte er virkelig dedikert til sitt fag, og hennes videreutdannelse og kontinuerlig oppdatering på de nyeste teknikkene og trendene innen kosmetisk sykepleie gjør at hun kan tilby deg de mest moderne og effektive behandlingene.

Martine Olsnes Ness
Hudterapeut

Martine er en hudpleier som virkelig vet hvordan hun skal skape den perfekte spa-følelsen for sine kunder. Hun er ekspert på å gi en følelse av luksus i behandlingene hun tilbyr. Uansett om det er en avslappende massasje eller en grundig hudanalyse, kan du være trygg på at hun legger sin sjel i arbeidet. Martine har en solid utdannelse fra Frisør og Hudpleieinstituttet, og har fullført en rekke kurs og sertifiseringer fra store aktører i bransjen. Dette viser hennes ønske om å stadig utvikle seg og holde seg oppdatert på de nyeste trendene og teknikkene. Med mange års erfaring i faget er Martine en erfaren og dyktig hudpleier. Hun har opparbeidet seg en bred kunnskap og erfaring som gjør at du kan føle deg trygg i hennes hender. Hun tar seg tid til å lytte til dine ønsker og behov, og hun er grundig i sitt arbeid for å sikre at du får de beste resultatene. Martine er en behagelig person å være rundt. Hun skaper en trivelig atmosfære og sørger for at du føler deg avslappet og velkommen under behandling.

Mona Dyrhol
Hudpleier

Mona er en dyktig og serviceinnstilt hudpleier med en imponerende erfaringsbakgrunn. Hun er kjent for sin ryddighet og dedikasjon til å gi sine kunder en førsteklasses opplevelse på Viva Skin Clinic. Med sin omfattende erfaring innenfor hudpleie, har Mona spesialisert seg på ulike typer voksbehandlinger, brynsstyling, vippebehandlinger, ansiktsbehandlinger, massasje og fotpleie. Hun holder seg oppdatert på de nyeste trendene og teknikkene innenfor bransjen. Utdannet ved frisør- og hudpleieinstituttet i Bergen, har Mona fått en solid faglig bakgrunn som gjør henne i stand til å tilby skreddersydde behandlinger og løsninger for hver enkelt kunde.

Ansvarlig lege
For Viva Skin Clinic

Vi i Viva Skin Clinic er opptatt av sikkerhet, og sammen med vår ansvarlige lege skaper vi en trygg arbeidsplass både for oss og våre kunder.

Ønsker du å jobbe hos Viva Skin Clinic?

Ønsker du å jobbe i et morsomt og utfordrende arbeidsmiljø? Send oss gjerne en åpen søknad. Stillinger som kan være aktuelle hos oss er kosmetisk sykepleier eller hud & kroppsterapaut.

Kundeklubb
Få med deg våre nyeste behandlinger, kampanjer og produkter. Du vil få gode fordeler ved å bli med i vår kundeklubb.
Takk! Din epost er registrert.
Ups! Noe ble feil.. Vennligst prøv igjen