Filler under øynene 1ml
4500
kr
Filler under øynene - utvidet 2ml
6500
kr

Tear trough

Behandling med filler under øynene passer for deg som opplever mørke ringer og søkk under øynene. Dette skyldes tapt volum i øyeområdet og kan for noen oppleves plagsomt, og gi en følelse av at man ser trett og sliten ut. Ved å injisere små mengder med hyaluronsyrefiller kan vi erstatte tapt volum og løfte søkket, som gir et mer våkent blikk.

Nyttig informasjon

Er det noe mer du lurer på? Ta kontakt med oss så svarer vi deg så fort vi har mulighet.

Komplikasjoner

Komplikasjoner ved fillerbehandling kan oppstå. Ved all fillerbehandling er det en risiko for at filleren kan komme inn i en blodåre og forårsake tilstopning. Dette kan føre til komplikasjoner som blant annet vevsdød eller infeksjon. I slike tilfeller er det nødvendig å fjerne filleren for å gjenopprette normal blodstrøm og unngå ytterligere skade. Det er derfor viktig å velge en erfaren og kvalifisert behandler som kan minimere risikoen for slike komplikasjoner.

Er jeg kandidat?

Dersom du opplever mørke ringer og innsøkk under øynene kan denne behandlingen være fin for deg. Hvis du samler væske, eller har poser under øynene er du dessverre ikke kandidat. Er du usikker på om denne behandlingen passer for deg så kan du booke en konsultasjon med en av våre sykepleiere.

Hvor lenge varer effekten?

Dette varierer fra person til person, men vanligvis 12-36 måneder.

Bestill time i dag

Ønsker du råd og veiledning om våre behandlinger book gjerne en time til konsultasjon med sykepleier eller hudanalyse hos hudpleier. Velkommen til oss!

Kundeklubb
Få med deg våre nyeste behandlinger, kampanjer og produkter. Du vil få gode fordeler ved å bli med i vår kundeklubb.
Takk! Din epost er registrert.
Ups! Noe ble feil.. Vennligst prøv igjen