Restylane skinbooster - 1ml
3100
kr
Restylane skinbooster - 2ml
4500
kr
Teosyal skinbooster - 1ml
3100
kr
Teosyal skinbooster - 2ml
4500
kr

Skinbooster

Skinbooster er en behandling som fukter huden i dybden, tilfører antioksidanter, vitaminer og mineraler samt forbedrer hudens kvalitet ved hjelp av hyaluronsyrefiller. Skinbooster øker elastisiteten og gir mykere, fastere og glattere hud, reduserer fine linjer og arr i huden.

Nyttig informasjon

Er det noe mer du lurer på? Ta kontakt med oss så svarer vi deg så fort vi har mulighet.

Komplikasjoner

Komplikasjoner ved fillerbehandling kan oppstå. Ved all fillerbehandling er det en risiko for at filleren kan komme inn i en blodåre og forårsake tilstopning. Dette kan føre til komplikasjoner som blant annet vevsdød eller infeksjon. I slike tilfeller er det nødvendig å fjerne filleren for å gjenopprette normal blodstrøm og unngå ytterligere skade. Det er derfor viktig å velge en erfaren og kvalifisert behandler som kan minimere risikoen for slike komplikasjoner.

Trenger man flere behandlinger?

For optimalt resultat anbefaler vi et utgangpunkt med 2-3 behandlinger med omlag ukers mellomrom.

Får man klumper?

Noen kan oppleve klumpedannelse i etterkant av behandling, dette er helt normalt og går bort etter noen dager. Etter 24 timer kan man forsøke å massere området. Dersom klumpene vedvarer kan man komme inn for en gratis kontrolltime.

Bestill time i dag

Ønsker du råd og veiledning om våre behandlinger book gjerne en time til konsultasjon med sykepleier eller hudanalyse hos hudpleier. Velkommen til oss!

Kundeklubb
Få med deg våre nyeste behandlinger, kampanjer og produkter. Du vil få gode fordeler ved å bli med i vår kundeklubb.
Takk! Din epost er registrert.
Ups! Noe ble feil.. Vennligst prøv igjen