Profhilo
4000
kr
Pakkepris 3 behandlinger
11000
kr

Profhilo

Profhilo er en behandling innen estetisk medisin som brukes til å forbedre hudens kvalitet og gi et mer ungdommelig og friskt utseende. Det er en injeksjonsbehandling som inneholder en høy konsentrasjon av hyaluronsyre, en naturlig forekommende substans i kroppen som bidrar til å opprettholde fuktighet og elastisitet i huden. Profhilo skiller seg fra tradisjonelle dermalfillers ved at det ikke fokuserer på å fylle ut spesifikke rynker eller linjer, men heller på å forberede hudens generelle tilstand. Behandlingen består av flere små injeksjoner som plasseres strategisk i ansiktet eller andre områder som trenger forbedring. Hyaluronsyren stimulerer produksjonen av kollagen og elastin i huden, noe som bidrar til å stramme og løfte huden, redusere fine linjer og gi en jevnere og en glattere tekstur. Profhilo er en relativt rask og enkel behandling, som vanligvis utføres over to til fire økter med noen ukers mellomrom. Resultatene kan variere, hvor mange opplever forbedring i hudens fasthet, elastisitet og glød.

Nyttig informasjon

Er det noe mer du lurer på? Ta kontakt med oss så svarer vi deg så fort vi har mulighet.

Komplikasjoner

Komplikasjoner ved fillerbehandling kan oppstå. Ved all fillerbehandling er det en risiko for at filleren kan komme inn i en blodåre og forårsake tilstopning. Dette kan føre til komplikasjoner som blant annet vevsdød eller infeksjon. I slike tilfeller er det nødvendig å fjerne filleren for å gjenopprette normal blodstrøm og unngå ytterligere skade. Det er derfor viktig å velge en erfaren og kvalifisert behandler som kan minimere risikoen for slike komplikasjoner.

Bestill time i dag

Ønsker du råd og veiledning om våre behandlinger book gjerne en time til konsultasjon med sykepleier eller hudanalyse hos hudpleier. Velkommen til oss!

Kundeklubb
Få med deg våre nyeste behandlinger, kampanjer og produkter. Du vil få gode fordeler ved å bli med i vår kundeklubb.
Takk! Din epost er registrert.
Ups! Noe ble feil.. Vennligst prøv igjen