Nesekorreksjon med filler
5900
kr

Nesekorreksjon

Nesekorreksjon med bruk av fillere er også kjent som «ikke-kirurgisk neseoperasjon». Behandlingen kan glatte ut "humper" på nesebroen, løfte vinkelen på nesetippen, og fylle ujevnheter på nesen. Behandlingen kan ikke redusere størrelsen på nesen, men med en rettere og jevnere nese kan vi skape en illusjon av at nesen er mindre enn den er.

Nyttig informasjon

Er det noe mer du lurer på? Ta kontakt med oss så svarer vi deg så fort vi har mulighet.

Komplikasjoner

Å injesere filler i nese er komplisert, og et område med høy risiko for komplikasjoner. Før din behandling vil din behandler informere deg nøye om forventet resultat. Komplikasjoner ses sjeldent men vi informerer alltid om det. Komplikasjoner ved fillerbehandling kan oppstå. Ved all fillerbehandling er det en risiko for at filleren kan komme inn i en blodåre og forårsake tilstopning. Dette kan føre til komplikasjoner som blant annet vevsdød eller infeksjon. I slike tilfeller er det nødvendig å fjerne filleren for å gjenopprette normal blodstrøm og unngå ytterligere skade. Det er derfor viktig å velge en erfaren og kvalifisert behandler som kan minimere risikoen for slike komplikasjoner.

Hvor lenge varer effekten?

Normalt 1-2 år.

Tilbyr dere kontrolltime?

Ja, kontrolltimer hos oss er kostnadsfritt.

Bestill time i dag

Ønsker du råd og veiledning om våre behandlinger book gjerne en time til konsultasjon med sykepleier eller hudanalyse hos hudpleier. Velkommen til oss!

Kundeklubb
Få med deg våre nyeste behandlinger, kampanjer og produkter. Du vil få gode fordeler ved å bli med i vår kundeklubb.
Takk! Din epost er registrert.
Ups! Noe ble feil.. Vennligst prøv igjen