Kjevefyll pris fra
3100
kr

Kjevefyll

Fillerbehandling i kjeve fremhever, definerer og konturerer kjevekant og kjevelinje. Dette er en behandling hvor mange "bygger" med flere behandlinger over tid for ønsket resultat. Behandlingen kan vare i opptil flere år. Fillers i kjeve er ofte fin å kombinere med filler i hake for et helhetlig resultat. Kjevefyll er en behandling som kan kreve en del produkt. Ofte benyttet mengde: fra 2,4 ml.

Nyttig informasjon

Er det noe mer du lurer på? Ta kontakt med oss så svarer vi deg så fort vi har mulighet.

Komplikasjon

Komplikasjoner ved fillerbehandling kan oppstå. Ved all fillerbehandling er det en risiko for at filleren kan komme inn i en blodåre og forårsake tilstopning. Dette kan føre til komplikasjoner som blant annet vevsdød eller infeksjon. I slike tilfeller er det nødvendig å fjerne filleren for å gjenopprette normal blodstrøm og unngå ytterligere skade. Det er derfor viktig å velge en erfaren og kvalifisert behandler som kan minimere risikoen for slike komplikasjoner.

Bestill time i dag

Ønsker du råd og veiledning om våre behandlinger book gjerne en time til konsultasjon med sykepleier eller hudanalyse hos hudpleier. Velkommen til oss!

Kundeklubb
Få med deg våre nyeste behandlinger, kampanjer og produkter. Du vil få gode fordeler ved å bli med i vår kundeklubb.
Takk! Din epost er registrert.
Ups! Noe ble feil.. Vennligst prøv igjen