Leppefyll

Leppefyll med hyaluronsyrefiller er en behandling hvor vi injiserer små mengder filler fordelt i overleppe og underleppe. Med en leppefyllbehandling kan man få økt volum, tydeligere kontur, redusert tørrhet og en gladere munnvik. Behandlingen utføres av sertifisert sykepleier. Vi i Viva Skin Clinic utfører leppefyllbehandling daglig. Vi tilpasser oss dine ønsker og behov, med våre anbefalinger.

Nyttig informasjon

Er det noe mer du lurer på? Ta kontakt med oss så svarer vi deg så fort vi har mulighet.

Gjør leppefyll vondt?

For et fåtall kan behandlingen oppleves som smertefull. Hvor vondt det er, varierer fra person til person og dagsform. Enkelte dager er man mer sensitiv. Vi tilbyr alltid bedøvelseskrem ved behandling med leppefyll, men opplever at flere og flere velger å avstå fra bedøvelse da behandlingen er over raskt.

Er konsultasjon inkludert?

Ja. Før behandling vil du i samråd med sykepleier gå igjennom et helseskjema, hvor du svarer på enkelte spørsmål, og du vil få mulighet til å stille behandler dine eventuelle spørsmål. Vi gir deg grundig informasjon om behandlingen og deretter valg av mengde og type produkt.

Får man bedøvelse?

Ja. Vi tilbyr alltid krembedøvelse kostnadsfritt.

Prisliste

Bestill time i dag

Ønsker du råd og veiledning om våre behandlinger book gjerne en time til konsultasjon med sykepleier eller hudanalyse. Velkommen til oss!

Kundeklubb
Få med deg våre nyeste behandlinger, kampanjer og produkter. Du vil få gode fordeler ved å bli med i vår kundeklubb.
Takk! Din epost er registrert.
Ups! Noe ble feil.. Vennligst prøv igjen