Green peel

Green peel er en medisinsk utviklet urtepeeling med 100% naturlige virkestoffer. En kraftig vevsoppstrammende behandling som bekjemper tidlig aldring og tap av spenst. Synlig bedring på urenheter, akne, arr, ujevn hudtone, pigmenter, solsakdet, grå og gusten hud. Finnes i 3 forskjellige styrker etter behov og hudtype.

Nyttig informasjon

Er det noe mer du lurer på? Ta kontakt med oss så svarer vi deg så fort vi har mulighet.

Kontraindikasjoner

Graviditet, amming, isotretinoin, antibiotika, infeksjoner i området.

Etter behandling

Etter behandling med green peel kan man oppleve rødhet, kløe, flassing og gnistrede følelse i huden, dette er helt normalt og avtar vanligvis etter noen dager. I etterkant er det viktig å unngå direkte soling de første 14 dagene. Vi anbefaler å bruke Dr. Schrammeks must-have produkter for et optimalt resultat.

Green peel Fresh up

Green peel Energy

Green peel Energy

Green peel energy. Dyptvirkende antirynke med gode resultater på konkrete problem som akne, arr, solskader og pigmenter.

Green peel Classic

Green peel Classic er den sterkste varianten av de 3 styrkene. En kraftig dyptvirkende antirynke behandling med fullstendig hudfornyelse på 5 dager.

Bestill time i dag

Ønsker du råd og veiledning om våre behandlinger book gjerne en time til gratis konsultasjon eller gratis hudanalyse. Velkommen til oss!

Kundeklubb
Få med deg våre nyeste behandlinger, kampanjer og produkter. Du vil få gode fordeler ved å bli med i vår kundeklubb.
Takk! Din epost er registrert.
Ups! Noe ble feil.. Vennligst prøv igjen