SkinPen™

SkinPen™ eller CIT står for ”Collagen Induction Therapy” på engelsk. På norsk kaller man det kollagenstimulerende behandling. SkinPen™ brukes til rejuvenation, til målrettet behandling av rynker og til behandling av aknearr og strekkmerker. SkinPen™ har som formål å stimulere huden til selv å  danne nytt kollagen i underhuden som kan redusere linjer og rynker samt ujevnheter i hudtone og hudstruktur.

SkinPen™ er en videreutvikling av de tradisjonelle microneedeling rullene. Pennen kan lett stilles inn på ønsket nålelengde for å behandle akkurat det området man ønsker. Rundt øyne og på nese vil man behøve kortere nåler, mens man i kinn kan skru opp lengden pga. tykkelsen på huden. Muligheten for å justere lengden på nålen er en av grunnene til at SkinPen har vist seg å være en mer skånsom behandling enn de tradisjonelle microneedeling rullene. SkinPen™ virker ved at man ved hjelp av nåler lager tusenvis av små mikro hull i underhuden.

SkinPen™ arbeider med et nålehode med 12 nåler som skiftes ut hver gang for god hygiene og maks effekt. Når nålene penetrerer huden dannes det tusenvis av kanaler ned i underhuden som vil lukkes igjen i løpet av få timer. Den umiddelbare effekten er at de aktive serumene som brukes i forbindelse med behandlingen, stampes ned i underhuden. De aktive ingrediensene fra serumet kan penetrere huden opptil 400 ganger mer effektivt enn ved vanlig påføring på huden. Effekten av de aktive serumene kan derfor ofte observeres nesten umiddelbart.

VANLIGE SPØRSMÅL

Hvor ofte bør man behandles for best resultat? 

Du vil oppleve effekt etter en behandling, men for optimal effekt anbefaler vi en kur på 4-6 behandlinger hver 4. uke uansett problem. Ved dype arr og rynker trenger man flere behandlinger.

 

Hva er forskjellen mellom SkinPen og Microneedling?

SkinPen™   er en videreutvikling av de tradisjonelle microneedle rullene. Pennen kan lett stilles inn på ønsket nålelengde for å behandle akkurat der man trenger det. Rundt øyne og på nese vil man behøve kortere nåler, mens man i kinn kan skru opp lengden pga tykkelsen på huden. 

Er det smertefullt? 

Det er individuelt. Huden i panne og under øynene er tynnere og i dette området kan det være noe ubehagelig. 

 

Hva skjer med huden under en SkinPen behandling? 

Metoden virker ved at man ved hjelp av nåler lager mange tusen mikro hull i underhuden. SkinPen™ arbeider med et nålehode med 12 nåler, som skiftes ut hver gang for god hygiene og maks effekt. Når hullene skapes, gir det samtidig tusenvis av ”kanaler” ned i underhuden – disse vil lukkes i løpet av få timer. Den umiddelbare effekten er at de aktive serumene som brukes i forbindelse med behandlingen, ”stampes” ned i underhuden.
Denne metoden øker opptaket av de høykonsentrerte stoffene kraftig sammenlignet med andre metoder. Faktisk kan man oppleve at huden fylles såpass, at det ikke alltid er mulig å påføre en krem etter behandlingen.

Hva er forskjellen på klassisk SkinPen behandling og SkinPen m/ pensling? 

Ved en klassisk SkinPen behandling bruker tilpasset serum under behandling, men ved SkinPen m/ pensling kombinerer vi behandlingen med fruktsyrer for enda sterkere virkning. Er du usikker på hva som vil passe deg? Vi veileder deg. 

Hva kan man forvente? 

Man kan forvente at huden blir strammere, at man får bedre hudstruktur, og en jevnere og friskere hudfarge. Porer blir mindre og linjer i huden blir mykere og mindre synlige. Sluttresultatet avhenger av utgangspunkt og er individuelt. Resultatet avhenger blant annet av hva man gjør i tillegg, som for eksempel hvilke hjemmeprodukter man bruker. Man øker betraktelig effekten av aktive kremer i kombinasjon med Skinpen-behandling. Etter en behandling kan man bli lett rød til mer rød i huden i et par dager, hvor rød man blir avhenger av hvor sterk/dyp behandling man tar. Etter behandling legges der på en maske som booster huden med antioksidanter og vitaminer. Dette er inkludert i prisen.

Timebestilling